BOUWEN EN VERBOUWEN MET AANNEMERSBEDRIJF KAMPERT

De diversiteit in opdrachten is groot, vertelt Marchel Kampert. ‘Van loodgieterswerk, timmerwerk en elektra tot complete verbouwingen en renovaties. Ook voor nieuwbouwprojecten worden wij regelmatig ingeschakeld; recent realiseerden we een karakteristieke vrijstaande villa, die de uitstraling heeft van een luxueus herenhuis. Vanaf de eerste steen tot aan de oplevering de regie voeren, geeft veel voldoening. 

Maar ook een kleine, inpandige verbouwing of een onderhoudsklus voeren we met evenveel betrokkenheid en oog voor detail uit.’ Naast vakkennis is goede communicatie cruciaal, stelt Marchel. ‘Helderheid over planning, uitvoering en kosten voorkomt teleurstellingen achteraf.’

HEEFT U AL EEN KLUS IN GEDACHTEN?

NEEM CONTACT OP MET AANNEMERSBEDRIJF KAMPERT

VERBOUWEN MET AANNEMERSBEDRIJF KAMPERT IS FORS BESPAREN

Een vakman pur sang, die niet snel tevreden is. Goed is goed, punt uit. Kampert: ‘Alle opdrachtgevers kunnen daar altijd op terug vallen. Want we geven op al onze werkzaamheden een 100% tevredenheidsgarantie.’

Kleine aanpassingen in het plan kunnen direct of op termijn belangrijke besparingen opleveren. Denk daarbij aan raam-, wand-, en spouwmuurisolatie, maar ook aan vloer- en dakisolatie.

Meegenomen met de overige werkzaamheden, verdienen de kosten zich op termijn vele malen terug. Een ander belangrijk punt is het gebruik van het juiste bouwmateriaal. Bij voorkeur zo onderhoudsarm mogelijk. Kunststof in plaats van hout, bijvoorbeeld. Kampert: ‘Het levert zeker op termijn aanzienlijke besparingen op, terwijl de meerkosten vaak niet of nauwelijks hoger zijn.'

NEEM CONTACT OP MET DE VAKMAN

Pak de badkamer of het toilet goed aan met sanitair van Aannemers- en onderhoudsbedrijf Kampert.

GOED VANAF HET BEGIN: NIEUWBOUW VAN AANNEMERSBEDRIJF KAMPERT

Wanneer u een groot nieuwbouwproject plant, dan wilt u iemand aan uw zijde met oog voor detail. 

Een vakman die weet waar hij op moet letten, en hoe hij uw wensen zorgvuldig vertaalt naar het eindresultaat. Dat u als klant een onbezorgd bouwproces meemaakt, dat is het belangrijkste uitgangspunt voor Kampert.

Hij voert de regie over het project en stuurt alle betrokken partijen aan. Wilt u een vakman met tientallen jaren ervaring aan het roer hebben staan terwijl u het nieuwbouwavontuur aangaat? Kies dan voor Marchel Kampert.

NEEM CONTACT OP MET AANNEMERSBEDRIJF KAMPERT

EEN GERUST GEVOEL DANKZIJ GOED ONDERHOUD

Onbezorgd wonen of werken, dat is belangrijk. Zorg ervoor dat uw huis of werkruimte veilig en comfortabel is.

Aannemers- en onderhoudsbedrijf Kampert verzorgt het nodige onderhoud om uw pand in topconditie te houden. De klussen die daarbij horen zijn zeer divers: reparaties aan het dak, vervangen van beschadigde leidingen, nieuw stuc-of schilderwerk of het isoleren van ruimten.

Laat u die klussen uitvoeren door onze vakmannen, dan bespaart u op veel fronten. U hoeft er geen tijd of moeite in te steken, en financieel plukt u er de vruchten van. Ook met onderhoud verhoogt u de waarde van uw woning. Duurzame aanpassingen die zorgen voor betere isolatie verlagen tevens de energierekening.

LAAT ONDERHOUD UITVOEREN DOOR MARCHEL KAMPERT